A rangadók rangadója …

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a hét végén rendezik a Keleti csoportban a tavasz meccsét, a rangadók rangadóját, amikoris a táblázat második helyén álló csapatunk a három pont előnnyel élen álló Tiszakécsét fogadja. Ez a két gárda messze kiemelkedik a mezőnyből, a listavezető 10, együttesünk 7 ponttal előzi meg a dobogó alsó fokán tanyázó BVSC-t.

Ugyanakkor azt is el kell ismernünk, az összecsapásnak pusztán presztízs jellege van, lévén anyagi okok miatt klubunk nem kért NB II-es licencet a 2021-22-es szezonra. Mindez azt jelenti, hiába is végeznénk a tabella élén, nem juthatunk fel a másodosztályba.

Persze ez nem azt jelenti, hogy félvállról vennénk a hét végi derbit, hiszen a bajnokesélyes legyőzése mindenki számára nagy fegyverténynek számít. Játékosainkat pedig különösen fűti a becsvágy, hiszen ősszel idegenben sikerült 2-1-re legyőznünk az éllovast – mindkét gólunkat Pálinkás Gergő szerezte -, s amennyiben most is sikerülne a bravúr, elmondhatnák magukról, hogy mind a hat pontot elvettük az ősztől a profiligában szereplő kék-sárgáktól.

A vasárnapi rangadó 14.30-kor kezdődik Jászberényben.

Be the first to comment

Leave a Reply