A műtét egyelőre elmaradt

Ha lehet ilyet mondani egy súlyos sérülés esetében, akkor öröm az ürömben Miski Zoli számára, hogy elmaradt a hétfőn “beharangozott” arccsont-műtét.

Kedden, a szolnoki Hetényi Géza Kórházban egy, az ilyen jellegű sérülésekben jártas orvos úja megvizsgált, s arra az álláspontra jutott, hogy nem kell megoperálni az arcomat – felelte honlapunk érdeklődésére a vasárnapi, monori mérkőzésen súlyos sérülést szenvedett kapusunk. – Olyan helyen ért az ütés, hogy bár többszörösen eltört az arccsontom, funkcionálisan nem zavar semmiben. Egy hét múlva kell visszamennem, s akkor eldönti a doktor úr, hogy elkezdtek-e összeforrni a csontok vagy mégis műtőasztalra kell feküdnöm.

Hogy érzed magad most, néhány nappal a történtek után?

A közérzetem már jobb, de az arcom jobb oldalát abszolút nem érzem. Olyan, mint amikor a fogorvosi kezelésnél elzsibbasztanak. Ez tulajdonképpen még a beszéd sem zavar, egyedül az evés közben kell óvatosabbnak lennem, nehogy megharapjam a nyelvem, vagy az ajkam.

Mikor térhetsz vissza?

Egyelőre nem tudom megmondani. Természetesen szeretnék minél hamarabb ott lenni a pályán, ám most még az orvos sem bocsátkozott jóslásokba.

Miski Zolinak honlapunk olvasói nevében is jobbulást és mihamarabbi visszatérést kívánunk!