A kupameccsen játszhat, a bajnokin nem

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mint köztudott, csapatunk 2-1-es győzelemmel zárta a hét végi, Salgótarján elleni bajnoki összecsapást. Ugyan vezetőedzőnk, Arany László elmondása szerint egyetlen pillanatig sem volt ideges a kispadon, azért a találkozó 63. percében összeszorult szurkolóink torka a lelátón.

Egy nullra vezetett csapatunk, mikor bal oldali védőnk, Fejes János meggondolatlan cselekedetével nehéz helyzetbe hozta társait. Szabálytalanságát követően ugyanis Katona Balázs játékvezető kiállította, így a mérkőzésből hátra lévő fél órát emberhátrányban volt kénytelen végig játszani együttesünk. Szerencsére játékosaink szíve a helyén volt, óriási akarattal futballozva megduplázták előnyünket, s megnyerték az összecsapást.

A fegyelmi bizottság tagjai tegnapi ülésükön megtárgyalták az esetet, s egy bajnoki meccsre szóló eltiltással büntették Fejes Jánost. Mindez azt jelenti, a hét végi, Mosonmagyaróvár elleni Magyar Kupa-meccsen pályára léphet, ám jövő hét végén, a DEAC elleni bajnoki összecsapáson csak az oldalvonalon kívülről szurkolhat a társaknak.