A kis-Loki vár csapatunkra

Vasárnap a nap a negyedik forduló mérkőzéseivel folytatódik a harmadosztályú labdarúgó bajnokság a Keleti csoport együttesei számára. Listavezető csapatunk vasárnap 17 órakor Hajdú-Bihar megyében lép pályára.

Az idei Keleti csoport mezőnyében két hajdúsági gárda is található, kétszer is Debrecen felé kell vennünk az irányt a pontvadászat során. Elsőként az ezúttal újoncnak számító DVSC II vár Német Gyula tanítványaira.

A kis-Loki – mint általában az élvonalbeli klubok második számú gárdája – kiszámíthatatlan ellenfél. Attól függően, hogy hány visszajátszóra számíthat a “fakó” szakvezetője, vagy éppen mennyire kell az U19-ből feltölteni a keretet, erősebb, illetve gyengébb tizenegyet küldhet pályára. Nos az idei szezonban Szatmári Csaba több olyan játékost is bevethetett, aki az első keret tagja, ám ennek ellenére mindössze a Sényő elleni szezonnyitón szerzett pontot (2-2) a piros-fehér alakulat. Legutóbb Tiszaújvárosban például Kinyik Ákos, Damásdi Alex, a Puskás-díjra esélyes Zsóri Dániel és a nigériai válogatott Adeniji Babatunde Temitope is pályára lépett, mégis sima 4-1-es vereséget szenvedett a DVSC II.

Ezek után megjósolhatatlan, hogy mire számíthat csapatunk a hét végén Debrecenben, de ha azt a teljesítményt nyújtja, mint a Füzesgyarmat vagy a Gyöngyös ellen, begyűjtheti az újabb három pontot.