A kezdőre nem lehet panasz …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elérkezett a puding próbájának ideje … A hét végén megkezdődik a 2019-20-as harmadosztályú bajnokság őszi idénye. A rajt előtt csapatunk egyik legrutinosabb játékosát, a 33 éves Sándor Istvánt faggattuk nyári a nyári átalakulásról, a várható reményekről.

  • Nyugodtan kijelenthetem és ezt vállalom is, a kezdőcsapatunkra nem lehet panasz – vélekedett Sándor Sztyopa. – Ugyan rutinos, meghatározó játékosok távoztak, ám a helyükre érkezettek gyorsan beilleszkedtek. Arra a kérdésre viszont, hogy fiataljaink miként veszik fel az NB III ritmusát, mennyire lesznek képesek kiegyensúlyozott teljesítményre, csak menet közben kapunk választ.

Az elmúlt évekkel ellentétben ezúttal nem kimondott cél a feljutás …

  • Ez igaz, de nem született még olyan futballista, aki ne győzelmi szándékkal lépne pályára minden alkalommal. Ráadásul új vezetőedzőnk, Német Gyula habitusa is ezt erősíti bennünk. Szóval nem kimondott cél a feljutás, de mi szeretnénk ott lenni az elején.

Milyen lesz az idei Keleti csoport?

  • Azt hiszem túl nagy változások nem történtek a nyáron, azaz megint 3-4 csapat fut versenyt a feljutásért, s ezek között szeretnénk mi is ott lenni.

Kezdésként azonnal megkaptuk a Füzesgyarmatot …

  • Na igen. Ők azon klubok egyike, melyek nyíltan vállalják: céljuk az aranyérem megszerzése. Ennek szellemében igazoltak a nyáron. Akár azt is mondhatnám, hogy erősebb a keretük, de úgy gondolom, csapatként felvesszük velük a versenyt.

A bajnoki nyitóforduló összecsapása vasárnap 17 órakor kezdődik Jászberényben.