A jövő héten már edzésbe állnak utánpótlás csapataink is

A héten még csak felnőttcsapatunk kezdte meg a felkészülést a 2017-18-as harmadosztályú bajnokságra, ám a jövő héten már utánpótlás csapataink is edzésbe állnak.

A legkorábban az U17-es korosztály kezdi meg a munkát, ők már július 10-én szerelésbe öltöznek. Az első héten hétfőn, szerdán és pénteken 16 órakor várja játékosait Szabó Zoltán a füves pályánál lévő öltözőben.

Az U14 és U15 munkáját Arany László dirigálja idén is. Ők jövő szerdán (július 12.), csütörtökön és pénteken délelőtt 9 órakor találkoznak a stadion öltözőjében.

Az U12 és U13 Besenyi Gábor és Rideg Gábor edzők irányításával kezdi meg a felkészülést július 14-én (péntek), találkozó 16.30-kor van az öltözőben.

Az legnagyobbak, azaz az U19 szakvezetője idén Német Gyula lesz. Az első edzésre július 14-én, pénteken kerül sor, a 16 órai megbeszélést követően 16.30-kor kezdődik a tréning a füves pályán.

Az edzők a megadott időpontokban várják játékosaikat, illetve azokat a fiatalokat, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy versenyszerűen is kipróbálják futballtudásukat.