A honvédos fiatallal teljessé vált keretünk

Csapatunk tagjai az ausztriai edzőtáborból hazatérve két nap pihenőt kaptak Német Gyula vezetőedzőtől, s ma találkoznak ismét az öltözőben. Az Ajka ellen 2-0-ra megnyert szombati felkészülési mérkőzésen egy, a berényi szurkolók számára ismeretlen fiatalember is pályára lépett csapatunkban. Róla, illetve a niederöblarni napokról faggattuk klubunk elnökét.

  • A 19 esztendős Király Olivért már korábban szerettük volna megszerezni, de akkor az NB II-es Balmazújvárosnál szerepelt próbajátékon – tájékoztatta honlapunkat dr. Gottdiener Lajos. – A hajdúsági klubnál kialakult helyzetet látva viszont felmerült annak lehetősége, hogy mégis Jászberényben folytassa pályafutását. Ausztriában kapcsolódott be a Német Gyula vezette munkába, s miután jól teljesített az edzéseken, majd a szombati meccsen is, meggyőzte szakmai stábunkat, hogy erősítést jelenthet számunkra.

A kaposvári születésű Király Olivér a honvéd akadémiáján pallérozódott az elmúlt öt esztendőben, s már két éve, 17 évesen bemutatkozott az NB III-ban.  A középpálya bármelyik posztján bevethető fiatallal – a kispesti klubbal még meg kell egyeznünk – lényegében teljessé vált keretünk.

  • Niederöblarnban ideális körülmények között, remek pályán, jó időben készült csapatunk. Úgy gondolom, a célját maximálisan elérte az edzőtábor – vélekedett klubunk elnöke.

Sok idejük nincs az “akklimatizálódásra” játékosainknak, hiszen a mai edzést követően szerdán 18 órakor már újabb erőfelmérő vár rájuk. A berényi felkészülési találkozón az NB III-as Dabas lesz csapatunk vendége.