A Honvéd-MFA odafigyel gyerekeinkre

Mint köztudott, klubunk utánpótlás csapatai a Honvéd-MFA Régió égisze alá tartoznak. A kispesti klub nem csak a pályán igyekszik minden segítséget megadni fiataljaink fejlődéséhez, de azon túl is odafigyel arra, hogy a gyerekek “ezer szállal” kötődjenek a labdarúgáshoz. Most éppen egy közös meccsnézésen, szurkoláson vannak túl. A Honvédtól kapott köszönőlevél a bizonyítéka annak, hogy a rendszer mindkét fél megelégedésére jól működik.

Tisztelt HONVÉD-MFA Régió!
Óriási örömmel írom levelemet, melyben szeretném kifejezni hálámat a Budapest Honvéd nevében is. 2017.04.01-én szombaton nagy eseménynek lehettünk részesei, amely úgy gondolom remek alapköve a régiós együttműködésnek. A Budapest Honvéd-Ferencvárosi TC NB1-es labdarúgó mérkőzés közel 6.000 nézőjéből több mint 1.000 kilátogató a régió alközpontjaiból és azon belüli egyesületeiből volt.
Láthattátok, mit is jelent nekünk valójában a Honvéd. Érezhettétek, hogy nyújt segítséget kiváló szurkoló táborunk játékosainknak. Megfigyelhettétek, hogy nem kevesebb, mint öt volt akadémiai játékos kapott szerepet a Ferencváros legyőzésében, kettő játékos még a kispadon volt. Nem szeretnék elmenni szó nélkül Hidi Patrik mellett sem, aki az Ikarus játékosaként került a Honvéd kötelékébe. Úgy gondolom láthatjátok, jó ide tartozni és mérhetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy időtőket arra fordítottátok, hogy felutazzatok hozzánk és megnézzétek a mérkőzést!
Végezetül szeretnék további jó munkát kívánni csapataitoknál,
Budapest, 2017. 04. 02.
CSAK A KISPEST!
Zacsovics Tibor s.k.