A hetedik forduló eredményei

Szombaton és vasárnap a hetedik forduló mérkőzésein léptek pályára a harmadosztályú bajnokság csapatai. Mint köztudott, együttesünk nagy csatában 2-1-es vereséget szenvedett a Putnok mucsonyi albérletében.

Míg nekünk nem jött ki a lépés – számtalan nagy ziccert elhibáztunk -, addig közvetlen vetélytársaink begyűjtötték a három pontot. A Cigánd és a Nyírbátor legyőzte az NB I-es klubok második számú gárdáit, a kis-Diósgyőrt, illetve a kis-MTK-t. A Gyöngyös idegenben verte a Tiszafüredet, mely így visszacsúszott a sereghajtó helyre. A hét végén két rangadót is rendeztek: a Salgótarján kiütötte a mindezidáig második helyen tanyázó ESMTK-t, míg a Balassagyarmat otthon tartotta a három pontot a Debrecennel szemben. A listavezető Monor ugyan a szünetben még vesztésre állt Füzesgyarmaton, végül érvényesítve a papírformát hozta a kötelező győzelmet.

Eredmények: Putnok-Jászberényi FC 2-1, Füzesgyarmat-Monor 1-3, Salgótarján-ESMTK 5-1, Balassagyarmat-DEAC 2-1, Nyírbátor-MTK II 3-2, Cigánd-DVTK II 1-0, Tiszaújváros-Tállya 1-1, Tiszafüred-Gyöngyös 1-3.