A harmincadik forduló után kell örülni

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Csapatunk a hét végén remek játékot nyújtva fölényes, 4-0-ás győzelmet aratott a Gyöngyös vendégeként a harmadosztályú bajnokság második fordulójában.

Valóban egyértelmű meccset játszottunk. Az eredmény még így is a hazaiakra nézve hízelgő, hiszen négy gólunk mellett számtalan óriási ziccert is elhibáztunk, de … – kezdte értékelését vezetőedzőnk, Arany László. – … de most kell szerénynek maradnunk, hiszen még csak két meccset nyertünk meg. Örülni majd a harmincadik forduló után kellene igazán.

A győztes Cigándi bemutatkozás után ennyire sima találkozóra számított Gyöngyösön?

Bíztam a sikerben, de mint a forduló többi eredménye is bizonyítja, nagyon kiegyenlített a mezőny, már most megkezdődtek a keresztbeverések. A látottak alapján viszont minden nagyképűség nélkül kijelenthetem, jobb játékosokból áll csapatunk, mint a Gyöngyös. Sőt, mióta Jászberényben vagyok, ilyen erős kerete még soha nem volt a klubnak. Nem csak játéktudásban, de mentalitásban, csapategységben is óriásit léptünk előre. Sándor Sztyopa, Szőllősi Ferenc, Hevesi-Tóth Tamás, Farkas János remekül összefogja a társaságot. És ezt már most értékelik szurkolóink, akik egyre nagyobb számban látogatnak ki, kísérnek el minket a meccsekre. Jó érzés volt vastapsuk közepette lejönni a pályáról szombaton.

Két meccs, két győzelem. A sorminta folytatódik a harmadik fordulóban is?

Nagyon szeretnénk a Tállya ellen is nyerni, hiszen a hármas győzelmi sorozat már akár jelenthetne is valamit, de nem lesz könnyű. Soros ellenfelünk gondolom nem véletlenül rúgott négyet a Cigándnak, szóval nagyon észnél kell lennünk ellenük (is).

Csapatunk a bajnokság harmadik fordulójában, szombaton 17 órakor ideiglenes otthonában, Gyöngyösön fogadja a Tállya gárdáját.