A győzelem lebeg a szemek előtt

A tiszaújvárosi döntetlen után egy napig örülhettünk a megszerzett pontnak, ám keddtől immár a következő ellenfélre összepontosítjuk figyelmünket. Vasárnap késő délután hazai közönség előtt is bemutatkozik csapatunk. Vendégünk az újonc Sajóbábony gárdája lesz, mely sima 3-0-ás győzelemmel kezdte a szezont.

  • Ahhoz képest, hogy milyen későn állt össze a keretünk, hogy még néhány nappal a bajnoki rajt előtt is érkeztek játékosok, egy rossz szavam sem lehet az újvárosi döntetlen miatt – felelte honlapunk érdeklődésére vezuetőedzőnk, Német Gyula. – Kis túlzással még egymás nevét sem tudta néhány játékos, így az 1-1, illetve a mutatott játék nem volt rossz a masszív Tiszaújváros ellen.

Túl a bemutatkozáson, mire számíthatnak szurkolóink a hét végén?

  • Úgy gondolom, minden egyes héttel, minden egyes nappal jobbak leszünk, egyre jobban megismerjük egymást. Biztos vagyok benne, hogy több, sokkal több van bennünk. Mint egykori támadónak szívügyem a csatárjáték. Most Hodgyai László személyében érkezett egy olyan játékos, akiben benne van a gól, ráadásul a két szélén, köszönhetően a 20 éves Fekete-ikreknek nagyon felgyorsultunk. Láttam a Sajóbábony vasárnapi meccsét, így tisztában vagyok vele, mire számíthatunk. Nem lebecsülve a borsodiakat, csak a győzelem az elfogadható eredmény számomra.

Akadt olyan játékosa legutóbb, aki még nem léphetett pályára …

  • … most azonban kellemes gondjaim vannak, az egyszem László Krisztián kivételével mindenki egészséges, mindenkinek a papírjai rendben vannak, így a lehető legerősebb tizeneggyel futunk ki vasárnap a pályára.

A vasárnapi bajnoki találkozó 17.30-kor kezdődik Jászberényben.

(Fotó: Agócs László)