A Füzesgyarmat nem megy a szomszédba egy kis keménységért

A huszonhatodik forduló mérkőzéseit rendezik meg a hét végén a harmadosztályú labdarúgó bajnokság Keleti csoportjában. A nagy dolgok egy része már eldőlt, a Monor együttese a hátralévő öt forduló eredményétől függetlenül már megnyerte a bajnokságot és készülődhet az NB II-es szereplésre. Ugyan a Salgótarján visszalépésével már csak két kieső hely kiadó, ám arra még négy együttes – DEAC, Tállya, Balassagyarmat, Tiszafüred – is “pályázik”. A hírek szerint az MTK a következő szezontól visszalépteti második csapatát, így az is elképzelhető, hogy csak egy gárda búcsúzik a Keleti csoportból.

Csapatunk a hét végén azt a Füzesgyarmatot fogadja, mely mindössze egyetlen ponttal gyűjtött kevesebbet, s jelenleg a hetedik helyen tanyázik. A Békés megyei alakulat hullámzó formát mutatott az elmúlt hetekben. Képes volt idegenben is megszorongatni a bajnok Monort (2-1), ugyanakkor simán kikapott (1-4) hazai környezetben a Gyöngyöstől. A gárda rendkívül harcos felfogásban vívja meccseit, játékosai keresik a test, test elleni küzdelmet, nem véletlen, hogy hét piros lapot is begyűjtöttek a szezon során.

Ősszel rendkívül magabiztos játékkal, 3-0-ra diadalmaskodtunk Füzesgyarmaton.

A gyöngyösi albérletünkben vasárnap 17 órakor kezdő összecsapást hölgy játékvezető, Kiss Anikó Tünde dirigálja, segítői Molnár Alex és Sebestyén László lesznek.