A csatár nem jön, meccs lesz …

Hétfőn örömmel tájékoztattuk szurkolóinkat, hogy egy tehetséges, fiatal, évek óta az NB II-ben szereplő támadó érkezhet csapatunkhoz. Nos sajnos Szerencsi Miklós (egyelőre) nem jön Jászberénybe, ugyanis nevelőklubja – ahova érvényes szerződés köti -, az MTK mindenképpen azt szeretné, ha a másodosztályban szerepelne, így a jelek szerint marad kölcsönben Dorogon.

  • Szerettük volna Miklóst a JFC színeiben látni, hiszen azon felül, hogy számunkra erősítést jelentett volna, még megyei születésű is, de egyelőre úgy tűnik, nem lesz az üzletből semmi – tájékoztatta honlapunkat klubunk elnöke, dr. Gottdiener Lajos. – Ennek ellenére úgy érzem, átalakult kezdőcsapatunk ütőképes lehet a bajnokságban, s ha elkerülnek a sérülések, eltiltások, akár meg is őrizhetjük dobogós helyezésünket.

Eredetileg szerdán edzés lett volna együttesünk számára, ám sikerült egy – zárt kapus – edzőmeccset soron kívül lekötni a műfüves pályára. Holnap 18 órakor a Heves megyei I. osztályban szereplő Gyöngyöshalász gárdája ellen szemrevételezheti vezetőedzőnk, Német Gyula, hol is tart a felkészülésben csapata.

Be the first to comment

Leave a Reply