A Coerver-program 2017-ben is folytatódik

„Elképesztő történet a kitartásról, a hitről, a munkáról, a szorgalomról és a bizalomról – ez mind szükséges volt ahhoz, hogy egy olyan fiatal klub, mint a Jászberényi FC óriási sikereket érjen el az elmúlt 4 és fél során. A Coerver Magyarország büszke arra, hogy ennek a koránt sem véget érő történetnek, mindennapi résztvevője lehet! – írta honlapján a hazai utánpótlás-képzésben elismert cég. – Az elmúlt években a klub különböző korosztályú utánpótlás csapataival dolgoztunk együtt, s eredmények bizonyítják, a folyamatosan bővülő program révén már minden héten rendszeresen ott vagyunk Jászberényben. A játékosok heti képzése, tematikus táboroztatása mellett az edzők képzése is fontos része az együttműködésnek.”

És ez az együttműködés most tovább folytatódik.
– Óriási fejlődésen ment át klubunk az elmúlt négy és fél évben – nyilatkozta a JFC elnöke, dr. Gottdiener Lajos. – Mikor a megszűnés után úgy döntöttünk, hogy feltámasztjuk poraiból a jászberényi futballt, szinte semmink nem volt, se játékos, se utánpótlás, se szerelés. Most pedig ott tartunk, hogy reális eséllyel küzdhetünk tavasszal a profiligába, az NB II-be való kerülésért. Persze egyedül képtelenek lettünk volna az ilyen tempójú fejlődésre, ehhez kellettek támogatók és legfőképpen az önkormányzat hathatós segítsége. Óriási munkát végeztünk, rövid idő alatt a semmiből építettük újjá a klubot. Utánpótlás csapataink eredményei bizonyítják, Kis-Németh Albert szakág-vezető és kollégái vezetésével jó úton járunk, nem véletlen, hogy a Magyar Futball Akadémia partneregyesülete lettünk.

Klubunk kapcsolata a Coerver Magyarországgal 2017-ben is folytatódik – újabb és újabb tananyaggal bővül a program -, az erről szóló szerződést a napokban írta alá dr. Gottdiener Lajos.
Bízunk benne, hamarosan a felnőtt csapatban is találkozhatunk a saját utánpótlásunkból kikerülő, Jászberényben nevelkedett fiatal játékosokkal.