A bravúr reményében utazunk

Végérvényesen megkezdődött az őszi idény hajrája a harmadosztályú bajnokságban szereplő csapatok számára. A szezonból mindössze három forduló – plusz a tavaszról előrhozott kettő – van hátra, s csapatunk minden várakozást felülmúlóan szerepel.

Bár nyáron megjósolhatatlan volt, hogy a keret-átalakítás milyen teljesítménnyel párosul, most már nyugodtan elismerhetjük, az új szerzemények valóban erősítést jelentenek. Ahhoz viszont, hogy igazán jó hangulatban térhessünk majd téli pihenőre, nem szabad, hogy a hajrára leengedjünk. Vasárnap, Egerben például bravúrra lesz szükség, ha mindhárom pontot haza akarjuk hozni. Német Gyula vezetőedző továbbra sem számíthat az eltiltott Albert Ádámra, ellenben a többiek önbizalommal telve készülődnek a rangadóra. 

Kérjük a csapatunkat idegenbe is elkísérő szurkolóinkat, hogy a járványhelyzet miatt hozott szabályokat szigorúan tartsák be Szentmarjay-stadionban is.

A vasárnapi bajnoki találkozó 13.30-kor kezdődik Egerben. A mérkőzést Kátai Gábor vezeti, segítői Szabó Ferenc és Vrbovszki Pál lesznek. 

Be the first to comment

Leave a Reply