A Benfica és a Porto vár csapatunkra

Történelmi esemény kapujában áll a Jászberényi FC. Klubunk fennállása során ugyanis még soha nem fordult elő, hogy BEK, illetve BL-győztes együttesek ellen léphetett pályára csapatunk. Most ezt is megérjük …

Csütörtökön kora hajnalban Portugáliába repül a többek között Német Gyula és Szántai Attila vagy éppen elnökünk, dr. Gottdiener Lajos nevével fémjelzett öregfiú csapatunk. A luzitán élvonalbeli klub, a Gil Vicente által Barcelos városában rendezendő senior tornára kapott meghívást ugyanis együttesünk. Olyan riválisok ellen lépnek pályára Német Gyuláék, mint a hajdanán Bajnokcsapatok Európa Kupáját nyert Benfica vagy éppen a Bajnokok Ligája-győztes Porto.

  • Vasárnap hajnalban elbúcsúzom a srácoktól és külön hazarepülök, ugyanis mindenképpen ott akarok lenni a délutáni, Szolnoki MÁV elleni bajnoki rangadónkon – felelte érdeklődésünkre dr. Gottdiener Lajos. – Miközben a többiek a Braga-Benfica portugál bajnoki vendégei lesznek, én igyekszem kiszurkolni felnőtt csapatunk sikerét a “tavasz mérkőzésén”.

A Szolnoki MÁV elleni összecsapás vasárnap 16.30-kor kezdődik Jászberényben.