A 4. forduló eredményei

A hét végén a negyedik forduló mérkőzésein léptek pályára a harmadosztály Keleti csoportjának együttesei. Mint köztudott, csapatunk óriási lelkesedéssel futballozva, közel fél órát emberhátrányban töltve, 1-0-ra legyőzte a bajnokság egyik titkos favoritjának tartott Balassagyarmatot.

Míg Jászberényben csupán egyszer zördült meg a háló, a csoport többi találkozóján szép számmal potyogtak a gólok. A tavasszal még az NB II-ben szerepelt Cigánd óriási meglepetésre féltucatot kapott az első helyre fellépő Monor otthonában. Az eddigi listavezető Putnok egy ötössel zsákjában utazhatott haza Nyírbátorról, míg az egy hete méretes zakóba belefutó DEAC most ötöt rúgott az eddig veretlen Gyöngyösnek. Megszakadt a Tiszaújváros rossz sorozata, három vereség után ezúttal idegenben verte a kis-MTK-t. Az ESMTK nagyon megizzadt a sereghajtó Füzesgyarmat ellen, de végül otthon tartotta a három pontot. A DVTK II ugyan két gólos hátrányból még egyenlített, ám végül mégis a Salgótarján örülhetett a győzelemnek.

Eredmények: Jászberényi FC-Balassagyarmat 1-0, Nyírbátor-Putnok 5-0, DEAC-Gyöngyös 5-0, DVTK II-Salgótarján 2-3, Monor-Cigánd 6-0, MTK II-Tiszaújváros 0-1, ESMTK-Füzesgyarmat 1-0, Tállya-Tiszafüred 0-1.