Mondtam, hogy berúgom …

Miután a téli átigazolási időszakban keretünk fele kicserélődött – Szemere Balázs, Torkos Attila, Albert Ádám, Hodgyai László, Fekete Márk, Fekete Olivér, Gergely Péter is távozott -, hogy Szanyi Krisztián megsérült, sokan féltették csapatunkat a tavaszi folytatástól. Ehhez képest az eddig lejátszott két fordulóban veretlen maradt együttesünk, s három pontra csökkentette hátrányát a listavezető mögött.

  • Tudtuk, hogy nehéz meccset vívunk Cegléden, hiszen egyrészt a szomszédvárak összecsapása mindig kiszámíthatatlan, másrészt a kék-sárgák jól igazoltak a télen, erősödött keretük az átigazolási időszakban – elevenítette fel a múlt vasárnapi összecsapást Lőrincz Attila. – Én bent a pályán mindvégig azt éreztem, hogy mi uraljuk a meccset, s óriási csalódás lett volna, ha pont nélkül maradunk.

Pedig kapaszkodnunk kellett, hiszen a hazaiak szerezték meg a vezetést, ráadásul 1-0-nál kiállította a játékvezető László Krisztiánt …

  • A hazaiaknak alig volt helyzetük, és a kapott gólt is elkerülhettük volna egy kicsit határozottabb védekezéssel. Az tény, Damásdi Alex szép gólt lőtt, pedig tudtuk, hogy a jobb lábára veszi vissza mindig a labdát. Mikor Lisztit kiállították, akkor sem gondoltam, hogy vereséget szenvedünk. Tíz emberrel is mentünk előre, irányítottuk a játékot, s a hajrában meg is lett az eredménye.

A találkozó 79. percében elérkezett a te pillanatod …

  • Szabadrúgáshoz jutottunk a ceglédi kaputól 23-24 méterre, körülbelül ugyanolyan szögből, mint amikor a DVTK II ellen eredményes voltam. Mondtam is Szőlőnek, mikor letettük a labdát, hogy szeretném én rúgni, belövöm megint. Szerencsére hallgatott rám. Éppen elállt a szél, így nem sokat teketóriáztam, izomból ellőttem. Jól eltaláltam, erő is volt benne, és nagyon jó helyre ment. Ugyan Mikler Dávid talán ujjheggyel hozzáért, de nem volt esélye a hárításra. Az 1-1 ellenére maradtam bennem hiányérzet. Ha mi rúgjuk az elsőt, biztos vagyok benne, hogy mindhárom pontot hazahozzuk.

A hét végén jön a Tiszakécske …

  • Mi már nagyon készülünk. Ugyan nem kértünk licencet az NB II-re, de már csak presztízsből is szeretnénk megszorongatni a listavezetőt.

A Tiszakécske elleni bajnoki találkozó vasárnap 14.30-kor kezdődik Jászberényben.

Be the first to comment

Leave a Reply